Stichting Project Junction

We worden gesteund door ons bestuur. Twee mensen die we volledig vertrouwen en waarvan we de input erg belangrijk vinden. Tevens zijn zij een bron van inspiratie in het werkveld:

  • Femke met haar creatieve werk en haar visie op kinderen.
  • Ruud met zijn bijzondere kwaliteit in het netwerken en veel plezier en ervaring in het werken met jongeren (in de natuur).

 Femke Prinsen - schatbewaarder

femke prinsenMet veel plezier ondersteun ik het mooie werk van Loura en Myrthe. Hetgeen mij met hen verbindt, is dat deze creatieve dames met nieuwsgierigheid en aandacht naar kinderen en jongeren kijken. Door te denken in mogelijkheden en talenten, maken zij het voor iedereen mogelijk om waardevol te zijn. Ik ben er van overtuigd dat dit een perfecte basis is voor mooie projecten. 
 

Ruud Smit - president en geheimhouder

Ruud SmitToen Myrthe en Loura aan mij de vraag stelden 'kan en wil jij ons ondersteunen met de stichting Project Junction', heb ik daar niet lang over hoeven denken. De filosofie en werkwijze past erg bij mijn eigen invloedssfeer. Creativiteit, passie en verbinden, maar vooral de gedrevenheid van beide! Ik ben dan ook erg blij om een steentje te kunnen bijdragen om deze passie en gedrevenheid verder te kunnen en mogen uitbouwen. Zodat we onze jongeren kunnen verbinden zowel in outdoor als in creatieve zin!