Nienke van Amelsfort - fotograafFoto Nienke Website PJ

Al van kleins af aan werden we thuis gestimuleerd om creatief te durven zijn: knippen & plakken, tekenen, schilderen ... alles mocht en alles kon!
Het leren om 'buiten de lijnen te kleuren' en een eigen visie op creatie te krijgen, waarin er geen goed of fout is. Deze creatieve energie gecombineerd met de mogelijkheid om connecties te kunnen maken met mensen in alle soorten en maten, kan ik enorm goed kwijt in zowel mijn passie voor fotografie als ook de begeleiding/ondersteuning van de workshops en projecten van Project Junction.

Mensen op de gevoelige plaat pakken en ze raken door échte verbinding te maken..

Instagram: nienkevanamelsfort

Nienke wordt al regelmatig ingezet als de huisfotograaf van Project Junction. We zijn elke keer weer ontzettend blij met het resultaat!


Bruce van Mulier - muzikant

BruceDe uit Suriname afkomstige Bruce Brodnall van Mulier wist al op 7-jarige leeftijd dat hij voor de muziek geboren was. Deze multi-instrumentalist bouwde op die leeftijd al zijn eigen steelpan van conserve blikken en stemde die zelf. Vervolgens speelde hij er melodietjes op en mocht zijn eerste waardering al in ontvangst nemen.

Als percussionist/bassist/zanger/gitarist/bandleider/organisator van verschillende muziekevenementen heeft hij de nodige ervaring opgedaan en bekendheid genoten in Suriname, Kourou (Frans Gyuana) en in Nederland. Hieraan parallel studeerde hij in de jaren 80 wis-en natuurkunde/electronica. Uiteindelijk koos hij ervoor om beroepsmuzikant te worden. Tot de dag van vandaag heeft hij zich verdienstelijk gemaakt als freelance muzikant (zanger/percussionist/bassist/componist) en bandleider/eigenaar. Daarnaast gaat hij verschillende samenwerkingen aan met o.a. (muziek)scholen w.o., CKE, CMD (Hofnar/Valkenswaard), De Lindenberg (Nijmegen), Gemert. Én is hij organisator/programmeur van verschillende muziekactiviteiten en bands op locatie.
 


Martijn Rooijakkers - fotograaf

Foto 1 Martijn RooijakkersHet bezig zijn met foto's en fotografie is mij met de paplepel ingegoten; als klein jongetje stond ik te kijken hoe mijn vader zijn foto's ontwikkelde en afdrukte in zijn doka. Door de jaren heen ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen binnen de fotografie. Mijn passie ligt vooral bij het fotograferen van mensen. Het goed om kunnen gaan met mensen is een voorwaarde om de perfecte foto van een persoon te kunnen schieten. 

Ik ben een aantal jaren werkzaam geweest in de psychiatrie, de gehandicaptenzorg en heb meer dan tien jaar in de horeca gewerkt. De afgelopen jaren ben ik werkzaam op een middelbare school in Eindhoven en werk hier met jongeren van twaalf tot achttien jaar. Ik kan wel zeggen dat ik al een hoop verschillende mensen heb ontmoet in mijn leven. Het contact met mensen gaat op een natuurlijke manier die mij weinig tot geen moeite kost. Dit resulteert erin dat iemand zichzelf al snel gehoord, gezien en veilig voelt bij mij.


Marijke Krekels - fotograaf

tweeluik documentaire fotografie eindhoven marijke krekels 003 1

Mijn absolute passie, hetgeen mij kriebels in mijn buik bezorgt, de reden dat ik dit vak doe...zijn mensen.Het meest bijzondere van fotografie vind ik dat ik heel dichtbij mensen mag komen. Letterlijk dichtbij, door mijn camera. Symbolisch dichtbij doordat mensen zich openstellen voor mij. Vaak ook nog op zeer speciale momenten in hun leven. Hierdoor krijg ik binnen korte tijd een verbinding met iedereen voor mijn camera. En die bijzondere verbinding iedere keer weer, dat is precies waarom ik doe wat ik doe.


Remko Leeuw - beeldend kunstenaar

remco leeuw

Ik werk als beeldend kunstenaar en creatief coach. Het werken met mensen is een van mijn grootste passies. Ik kan me goed inleven in de gedachten en gevoelens van anderen en sta betrokken, doortastend en inspirerend in contact met de mensen om mij heen. Uiterlijk ben ik kalm, maar van binnen bruis ik van creatieve energie. Als intuïtief mens volg ik mijn gevoel en de weg van mijn hart.

Na lang te hebben rondgereisd om de wereld beter te leren kennen, ben ik weer terug gekomen bij mijn basis, in Eindhoven. Ik hou van de natuur en gebruik deze graag als werkplek voor bewustzijnsoefeningen.

In mijn atelier begeleid ik mensen met behulp van creatieve expressie. Ik heb hier jarenlange ervaring met een-op-een-begeleiding en met het begeleiden van groepen. Uitingsvormen waarmee we werken zijn schilderen, tekenen, collage of klei. Ik kijk er naar uit om je te leren kennen!